Инвестиции for DummiesЗа пари – не за здраве, за пари – не за образование, за пари – не за децата си, за пари – не за родителите си, за пари – не за приятелите си. За пари, пари и пак пари.

Те са тези, които поискаха по-малка държава, по-малко държавни регулации, по-малки данъци, повече свобода, и когато ги получиха, какво получихте вие в замяна – нищета, унижение, страх, несигурност и отчаяние. Те поискаха по-малко държава, но какво означава това, когато говорят за демокрация? Не означава ли, че те поискаха вашата роля в тази държава да бъде намалена, унищожена, изтръгната из ръцете ви?

Страшна ли е Революцията? Да, страшна е! Страшна е, когато се извършва от хора измамени, излъгани, подтиснати и унижени. Още по-страшна е, когато се извършва от хора идеалисти. Още по-страшна е когато се извършва от хора осъзнали, че да си човек, значи да си свободен. Още по-страшна е когато се извършва от хора, които са усетили истинският живот, живота лишен от стрес, страх и безропотно подчинение.

Страшна ли е Революцията? Да, страшна е! И затова навсякъде, където властта се чувства заплашена от нея, тя се опитва да я контролира и стъпче още в зародиш. Вгледайте се внимателно и ще видите, че към всеки протест, към всеки митинг, към всяко шествие има опити да се присламчи една или друга политическа сила, да го овладее, да го контролира, да го подчини и така да не допусне случващото се да прерасне в революция. Няма власт, която да не е приела закони, ограничаващи по един или друг начин правото ви да протестирате, да се бунтувате, да търсите сметка на измамниците и продажниците?

– Това е доста мрачен анализ. Възможно ли е България да излезе от тази ситуация?

Ще започна знаково, като санирам първо източната страна на Президентството, което да бъде един ясен знак към Русия, че вече нямаме нужда от нейните енергийни ресурси. Ще санирам северната част на Президентството, което ще покаже, че атомни централи вече не са ни необходими.

Вариантите са да го направите вие като народ, или да дойде някой да ви освободи. Но не забравяйте: “Тоз който ви освободи, той ще да ви read more и пороби.”

Как стана така, че парите, този инструмент чиято идея бе да служи на човека, се превърнаха в негов господар

Пияни тълпи скандират: „Смърт на лихварите, Свобода на народа!“ – репортаж на БТВ от Атина

Наистина ли вярвате, че всички гръцки граждани са виновни за натрупването на този огромен неизплатим дълг, че всички те са участвали във вземането на решенията довели до това тежко положение?

Нима е нормално, правителството срещу което протестирате да приема закони които да ви казват как, докъде и колко време можете да протестирате? Нима е нормално да бъдете обявен за престъпник, задържан и осъден, затова, че сте протестирали срещу престъпните практики на самите управляващи политически и бизнес елити, същите които са приели законите как да протестирате?

Тези капиталистически изроди успяха да внесат раздор и в обикновеното семейство. Те разделиха децата от родителите им, отчуждиха ги, принуждавайки родителите да работят все повече и повече, за все по-малко и по-малко пари, за да могат да изхранват децата си, а в същото време, чрез принадлежащите им масмедии засилиха първичните инстинкти на подрастващите, удовлетворението на които се превърна в цел на най-творческата част от живота им.

Именно намаляването на необходимостта човек да работи доведе до тази бурна промяна, до тази загуба на значението на Парите. Но мнозина виждаха в настъпващото ново измерение на човешката Свобода заплаха за съществуването си. Те не разбираха естествения поток на развитието, те не осъзнаваха, че с премахването на необходимостта на човека да се труди се премахваше необходимостта и от съществуването на Парите. Тези, които притежаваха Капитала, приветстваха погребението на човешкия труд, радвайки се, че така не ще им се налага да плащат за него, но не разбираха, че така погребват и парите, че обезсмислят собственото си богатство. Тези, които служеха на притежателите на Капитала, се бояха, че скоро ще дойде и техният ред да бъдат извадени от робството си на труда и така ще останат без Пари.

A society according to this sort of unstable sorts of lifetime is doomed to existence on the verge of extinction, continuous wars and makes an attempt of imposing dictatorship and brainwashing. On a spot like that Democracy would indicate a terribly disguised kind of Chaos.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *